Rendelés - vásárlói tájékoztató, fizetési feltételek, szállítás:

Megrendelés, fizetés:

A megrendelet termékek, csokrok átvehetők személyesen, vagy kérhetők kiszállítással is!

Megrendelését telefonon a 30/330-47-85 telefonszámon vagy e-maiblen is leadhatja a viktor.kozarics@enchantee.hu címen! 24 órán belüli rendelés-kiszállítás esetén csak telefonon áll módunkban rendelést elfogadni. Hétvégi kiszállítás csak felárral kérhető, vagy átvehető a virágüzletben nyitvatartási idő szerint.

Jázmin Virágfutár - Jázmin Virágház (telephely): 7632, Pécs, Nagy I. út 70. (Testvérvárosok Tere - Kertváros) Nyitvatartás: Hétköznap: 8.00-17.00 Szombat: 8.00-13.00

A kiszállítás díja a megrendendelt termék árán felűl értendő, a rendelés értéke és a kiszállítás területe alapján számlódik egyedileg! Bizonyos körzetekben és megrendelés esetén cégünk fizeti a kiszállítás díját!

A megrendelés elküldésével és annak visszaigazolásával szerződés jön létre az Kozarics Kft (7632, Pécs, Nagy Imre út 70/6.), mint Eladó és a megrendelő, mint Vevő között.

Az Eladó köteles a Vevő által megrendelt termékeket a Vevő által megjelölt szállítási címre eljuttatni. A Vevő köteles az általa megjelölt címre kiszállított termékeket átvenni és a vételárat, ill. szállítási díjat kifizetni. Személyes átvétel esetén készpénzben, kiszállítás esetén készpénzben, vagy előre utalással bankszámlánkra. A kiszállításhoz képest 2 munkanapon belül leadott rendelés és utalás esetén az átutalásról igazolást kérünk faxon vagy e-mailben, a kiszállítás megkezdése előtt!

Rendelése elküldése után 24 órán belül visszaigazolást kap arról, hogy rendelése feldolgozásra került. 6 óra áll rendelkezésére ahhoz, hogy rendelését lemondja, vagy módosítsa, amennyiben több mint 24 órával korábban leadta rendelését a kiszállítás előtt!

Szállítás:

50.000 Ft felett megrendelés esetén minimum 25.000 Ft előre fizetés szükséges átutalással személyes átvételkor is, előleg számla ellenében az általunk megadott bankszámlaszámra.

A nem megfelelő, nem jó időintervallum megadásakor vagy nem létező címre vonatkozó megrendelés esetén a felmerülő költségeket Eladó a vásárlóra terheli. Amennyiben címzett ne mveszi át kiszállításkor a terméket, úgy az átvehető telephelyünkön. Nem létező cím megadása esetén Vásárló annak a számítógépnek az IP-címe alapján kerül beazonosításra, ahonnan a megrendelést elküldte. Rosszhiszemű károkozás esetén Vásárló ellen peres eljárás indul.

 Adatvédelem:

A Kozarics Kft. a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez használja fel, semmilyen formában nem adja azokat tovább. Adatainak kezelésekor LXIII. Tv. rendelkezései alapján, az Adatvédelmi Törvénynek megefelelően járunk el.

 

Megrendelés lemondása, módosítása:

Megrendelés lemondása esetén Eladó (Kozarics Kft.) a lemondott áru értékének 20%-át jogosult a lemondástól számított 15 napon belül felszámítani. Megrendelés-lemondásnak minősül az is, ha a megrendelő a megrendeléstől számított 30 napon belül a megrendelés értékét nem fizeti ki. A megrendelés a rendelés feladásától számított 1 órán belül minden következmény nélkül lemondható. Bármilyen lemondással, vagy módosítással kapcsolatos probléma esetén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot emailben, vagy telefonon!

Reklamáció:

A reklamációkat a magyar jogszabályok és az EU vonatkozó irányelvei szerint intézem. Reklamációkat kérem a megadott elérhetőségek valamelyikére küldeni.

Minőségi reklamációra a csomag átvétele, és ellenértékének beérkezése után van mód. Ilyen esetben Vásárló visszaküldi a hibás terméket Eladó részére és/vagy e-mailben felveszi a kapcsolatot Eladóval a további teendők tisztázása végett.

Vásárló kijelenti, hogy megrendelése előtt elolvasta a jelen Vásárlási Feltételeket, és megrendelésével ezeket feltétel nélkül elfogadja.

A jelen Vásárlási Feltételekben nem szabályozott kérdésekben a Magyar Polgári Törvénykönyv vonatkozó bekezdései az irányadók.

Oldalmenü
Diavetítő
Naptár